Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


BAŞKAN TOSUN: MİLLET İTTİFAKI DİMDİK AYAKTA
Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun millet ittifakı dimdik ayakta dedi.

BAŞKAN TOSUN: MİLLET İTTİFAKI DİMDİK AYAKTA

Geçtiğimiz hafta hareketli bir süreç yaşayan 6’lı Masa, Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi konusunda kutuplaşma yaşayarak, İttifak ortağı İyi Parti lideri Meral Akşener’in gösterilen adayı kabul etmemesi üzerine masayı terk etmesiyle ittifakın dağıldığı yönünde dedikodulara sebep olmuştu. Yaşanan krizin ardından, Akşener, farklı bir öneriyle masaya geri dönerek kriz çözülmüştü.

Yaşanan kriz sonrası siyaset dünyasında millet ittifakının dağıldığı yönünde oluşan algının tersine döndüğünü belirten Millet İttifakı Deva Partisi’nin Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, ittifakın bu süreci toparlayarak daha da güçlü şekilde, dimdik ayakta kaldığını söyledi.

Başkan İrfan Tosun, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Geçtiğimiz günlerde yaşanan masa dağıldı algısı bir anda dağıldı. Altılı masa, milletin masası daha da güçlü olarak dimdik ayakta. Millete karşı sorumluluk hissiyatı ağır basmıştır. İyi parti genel başkanı Sayın Meral Akşener hanımefendi, saygıdeğer, siyaseti bilen tecrübeli bir siyasetçidir. Düşüncelerine tabiki saygı duymak lazım. Ancak masadan ayrıldı, masayı devirdi diye bekleyenler maalesef yanıldıklarını görmüşlerdir. Milletin masası daha da güçlenerek, daha da birlikteliğini artırarak seçimlere hazırdır. Güçlendirilirmiş parlamenter sisteme muhakkak kavuşacağız. Her ne kadar seçim sürecine girmiş olsak ta, seçim atmosferini yaşamaya başlamış olsak ta, asıl unutmadığımız sorunumuz hala depremdir, depremzedelerdir. Deva Partisi olarak inşallah iktidara geldiğimizde ilk işlerimizden biri depremzedelerin problemlerini çözmek olacaktır. Deva Partisi gelecek, çözüm gelecek. "dedi.




Kaynak: BAŞKAN İRFAN TOSUN, MİLLET İTTİFAKI, DİMDİK AYAKTA, SİYASET, DEVA PARTİSİ, ÜNYE, SON DAKİKA, HABER, GÜNDEM

Editör: www.unyevizyon.com

Bu haber 125 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI