Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
HEDEF 2023 DEDİ, İSTİFA ETTİ


Meral Korkmaz Bence...
meralkorkmazz@gmail.com
 
 

Tüm gazeteciler ve tüm davetliler AK Parti tarafından Cumartesi günü yapılan toplantıya şu şekilde çağırıldı. “ Hedef 2023 Ünye Vizyonu” sloganıyla, Ak Partinin 2023 yılına kadar yapmayı planladığı projelerin konuşulacağı bir toplantı yapacağız. Bu toplantı Atakale Restoranda olacak davetlisiniz.” denildi.

Basına da bu şekilde söylendi. Diğer taraftan insanlar aranarak, toplantıya davet edilip, yanlarında 10-15 kişiden oluşan gruplarla gelmeleri ricasında bulunulduğunu öğrendim.

O gün geldi ve toplantıya gittik.

Herkes orada; muazzam bir kalabalık var. Tabi sonrasında öğreniyorum; insanlara “kalabalık gelin.”diye tembih edildiğini…

Neyse,

Sayın Çamyar, Ak Partinin hedeflerini açıklıyor. Yalnız dikkat etmemiz gereken nokta; Ahmet Çamyar 2023 Ak Parti adına yapıyor böyle bir açıklamayı. Kendi şahsında olan projeler değil bunlar.

2023 vizyonu dedikleri olay 72 projeyi kapsıyor. 72 tane proje var ve Ahmet Çamyar, bu projeleri 10 yıl içerisinde yapacaklarını belirtiyor.

Sayın Çamyar!

Siz henüz 2012 yılında biteceğini söylediğiniz yarım kalmış bir çevre yolu ve müteahhitzede bir hastanenin yapımını dediğiniz yıl içerisinde bitiremediniz. 72 tane projeyi 10 yıla nasıl sığdıracaksınız merak ediyorum.

Bir diğer konu ise, projelerden bahsederken, yapım aşaması bitmiş, fevkalade güzel olmuş, bir Yunus Emre Türbemiz var. Sayın Çamyar, bu türbenin düzenlemelerini tamamlayıp inanç turizmine açacaklarını belirtiyor.

Sayın Çamyar siz ne zamandan beri Yunus Emre Türbesine gitmediniz?

Türbe son derece bakımlı ve turizme açılmış durumda. Sizin bundan haberiniz yok mu?

Gelelim diğer bir projeye…

“İçme suyu projesini hayata geçireceğiz.”dediniz. 1-2 ay önce gelecek 50 yılın içme suyu projesi mevcut belediye tarafından faaliyete geçirildi. Sizin bundan da mı haberiniz yok?

Semt pazarları, otopark, kültür merkezi ise mevcut belediyenin gündeminde olan konular.

Bunun haricinde birkaç projeden daha söz ettiniz. “kart 52” ve “Engelsiz Ünye”… Bunlar da başka bir siyasi partinin ilk kez ortaya koyduğu projeler. Sadece isimleri farklı…

Konuşmasının ardından Sayın Çamyar, Aday Adaylığını açıklayarak, istifa için parti binasına geçti. Parti binasında Atakale’de olan kalabalığın 5’te 1’i ancak vardı.

Acaba toplantınıza insanları davet ederken, yeterli kalabalığı oluşturmak için mi adaylığınızı açıklayacağınızdan söz etmediniz?

Yani, sonradan sürpriz yaptık diyerek kılıf bulmanızın altında, gerçek amacınızın adaylığınızı açıklamak olduğunu söylerseniz fazla katılım olmamasından mı korktunuz?

Çünkü çoğu insan bizim gibi orada öğrendi aday olduğunuzu. Ve adaylık açıklamasına toplantıya katılanların çoğu katılmamıştı.

İkincisi, eğer benim dediğimin tersi bir durum varsa da neden Atakale’de yapılan toplantı öncesi yani çoğunluğun katıldığı toplantı öncesinde istifa etmeyip adaylığınızı açıkladıktan sonra istifa ettiniz.

Orada çoğunluğu sağlayarak güç gösterisi yapmayı mı düşündünüz?

 



Bu yazı 7898 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI