Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
BİR YEMEK VARMIŞ; KARDEŞLİĞİN DOSTLUĞUN TAVAN YAPTIĞI…


Meral Korkmaz Bence...
meralkorkmazz@gmail.com
 
 

Hafta sonu Atakale Restoran’ta AK parti İlçe teşkilatı yemek verdi. Yemeğe 500 kişinin üzerinde katılım vardı. Büyük bir organizasyondu. Tüm davetliler tam vaktinde oraya gelmişti.

Yer bulmakta biraz sıkıntı yaşandı. Katılım fazla olunca insanlar oturacak yer bulamadılar. Tabi, bazı insanların milletvekillerine yakın olma isteği, alanı iyice daraltmıştı.

Her neyse herkes yemeğini yedi. Yemeğin ardından sırayla, AK parti İlçe başkanı Ahmet Çamyar, AK parti İl başkanı Hüseyin Akyol ve İdris Naim Şahin konuşma yaptılar.

Herkesin konuşmasının ortak noktası, vefa, dostluk, kardeşlik ve başarıydı. Hatta, Ahmet Çamyar konuşmasının bir bölümünde şöyle söylüyor; “Esas bize lazım olan kardeşlik duygusu, sevgi duygusudur. Onun için Ramazan'ı vesile kılarak birbirimizi daha çok sevmeye, daha çok anlamaya ve hiç kimseyi dışlamadan bir bütün halinde Ramazan ayının ruhunu kavramaya çalışmalıyız. Sevgi bizim tükenmeyen manevi sermayemizdir.”

Sayın Çamyar çok güzel söylüyor; insanlığın temeli sevgidir, birbirimizi her halimizle kabullenmektir.

Sayın Çamyar, peki; güzel söylüyorsunuz da, neden iftar davetinizi özel bir restoranda vermek yerine, Belediyenin yapmış olduğu görkemli, son derece de güzel ve şık olan Atatürk Parkı Restorant’da vermediniz?

Eminim ki Belediye Başkanının buna bir itirazı olmaz, aksine mutluluk bile duyardı bu olaydan. Kardeşlik duygularımız, insan sevgimiz ve birbirimizi hoş görmemiz gerekiyorsa, sizde böyle bir organizasyonla bu söylediğiniz şeyi pekiştirmiş olurdunuz.

Hem, davetliler ve vatandaşlar iki ayrı taraf olarak da ayrılmazdı. Çünkü, davet verdiğiniz  restoranda öyle olmuştu. Ne orada bulunan sıradan vatandaşın içindeydiniz ne de vatandaşla kaynaşmış durumda…

Davet verdiğiniz restoran çok beğendiğim, son derece şık bir restoran…

Ama, Atatürk Parkı Restoranda manzarası güzel olan ve yeterince geniş bir alan. Ve böyle özel bir toplantıda da burası gözden uzak iyi bir tercih olabilirdi.

İki başkan arasında böyle bir jestten dolayı tükenmeyen sermayeniz olan sevgi daha da kuvvetlenirdi.

 

 



Bu yazı 4289 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI