Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
ARPACIOĞLUN’DAN ŞİKAYETİM VAR!


Meral Korkmaz Bence...
meralkorkmazz@gmail.com
 
 

Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’ndan şikayetçiyim.

Ahmet bey göreve geldiği günden beri çalışmış ve çalışmakta olan bir başkan.

Küçüklü-büyüklü birçok projeleri var. Bunlardan bir tanesi Atatürk
Parkı…

Atatürk Parkı, o zamana kadar hiç düşünülmemiş boş bir alandı. Oraya Park yapılmasını uygun gören Başkan hemen faaliyete geçti.

Oraya yapılan park, her kesimden insanı bir araya getirerek,  hem de insanlara rahat nefes aldıracak bir ortam oldu

Parkın içinde yer alan yürüyüş ve bisiklet yolu ile çocuklar için oluşturulmuş oyun parkı da mevcut.

İnsanlar, yaz ayının gelmesi ile birlikte buraya akın ederek, gönüllerince zaman geçiriyorlar. Böylece park amacına fazlasıyla ulaşmış oluyor.

Bu da yetmedi, parkın içine bir de restoran yapıldı. Bu restoran düşük fiyatları ile her bütçeye uygunluk göstermektedir. Dolayısı ile, dar gelirli bir vatandaş, ailesi ile birlikte hatta gelen misafirlerini bile alarak burada ağırlamaktadır.

Ayrıca, kadınların gün yaparken 1.tercihi durumuna da gelmiştir. İnsanlar bu restoranın yapılmasından son derece memnun.

Aynı zamanda, parka gittiğinizde her köşe başında bir gelin ve damat görmeniz kaçınılmaz. Parkımız doğal bir stüdyo haline getirilmiş, yeni evlenen çiftlerin mutluluğuna şahit olmuştur.

Arpacıoğlu, bununla kalmayıp, yeni gelen Valimiz Kenan Çiftçi’yi bile mutlu etti.

Vali Çiftçi, sabah yürüyüşü yapmak üzere Ünye’ye geldi. Böylece Ünye’yi de tanıyacaktı. Yürüyüşün ardından Vali, Ünye’nin sahiline hayran kaldığını, böyle bir manzarayı bulmanın çok mümkün olmadığını söyledi. Atatürk Parkının ve sahil şeridinin büyüleyici olduğunu vurguladı.

1-İnsanlar çok uygun ücrete yemek yiyerek kilo alacaklar. Ama, yürüş yolunu kullanarak da kilolarını verecekler.

2-Arpacıoğlu, Feshane şenlikleri yaparak, tüm Ünyelileri eğlendirmekle kalmayıp, çevre ilçelerden de insanların eğlenmesine vesile oldu.

3-Arıtma tesislerinin yapılmasını sağlayarak, kanalizasyon sularının denize temiz akmasını sağladı. Artık kıyılarımızda kötü koku ve görüntü kalmadı.

4-Arpacıoğlu, Binicilik tesisleri projesini de hayata geçirmekle kalmayıp, vatandaşın hizmetine sundu.

Bu sayede at binme merakı olan yetişkinler ve çocuklar, ata binmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

5-50 yıl su ihtiyacını karşılayan su arıtma tesislerini yaparak, Ünye’nin kesintisiz, daima akacak olan ve sağlık kontrolleri düzenli yapılan bu tesisisin kurulmasına imza attı.

6-Yeni itfaiye binası ve araçları ile en iyi hizmetin verilmesini istedi.

7- Bağlantı yollarının yapılmasına katkı sağladı.

8- Yapımını yeni başlattığı Tabakhane Deresi ıslah ve dere çevre düzeni çalışması ile, Tabakhane deresine hareketlilik kazandırmayı planlıyor. Dere içi çalışmaları ile kötü koku ve görüntüyü ortadan kaldırarak, dere etrafına yapacağı dekoratif ışıklandırma projesi ve derenin iki yanına yapmayı düşündükleri yürüyüş yolları sayesinde Tabakhane Deresi boyunca insanlara gezi alanı oluşturarak o bölgeye de hareket kazandırmış olacak. Ve Tabakhane Deresi çevresine yapacağı daimi Pazar yeri projesi ile de her gün orayı canlı tutacak.

Bunlar projelerden aklıma gelenlerin bazıları. Bu projelerin hepsi Ünye’yi ve Ünyeliyi daha modern ortamlarda, sağlıklı ve düzeyli bir ortamda hayat sürmelerini amaçlıyor.

Ahmet Arpacıoğlu’ndan şikayetçiyim;

İnsanları mutlu etmek, aileleriyle birlikte gidebilecekleri nezih ortam oluşturmak, güzel bir çevre görünümüne sebep olmak, vatandaşı düşünmek ve insanlara kaliteyi yaşatmış olmasından şikayetçiyim. Çünkü,

Ahmet Arpacıoğlu’nun nazara gelmesinden korktuğum için şikayetçiyim…

 

 



Bu yazı 4015 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI