Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
Türkiye’ye BAKAN oldu Ünye’ye BAKAN olmadı


Barbaros DOĞAN Ters Açı
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Geçtiğimi hafta İstanbul TÜYAP Fuarında dünya devlerinin boy gösterdiği EMİT Uluslararası Turizm Fuarı Düzenlendi.
Bilmem hiç katıldınız mı?

Katılanlar da çok iyi bilir ki, İstanbul’da düzenlenen bu turizm fuarı dünyanın gözdesidir. Bu fuar, dünyada kendini turizm alanda ispatlamış ülkelerin ve şehirlerin katıldığı, turizm potansiyelini anlatmak için potansiyel bir mücadele verdikleri alandır.
Bu dev güçlerin rekabet ettiği kendilerini tanıtmaya çalıştığı bu alanda Ünye’yi tanıtmak adına, bu devlerin olduğu arenada yer alan, Ünye Belediyesi’ni öncelikle kutlamak  istiyorum. 
Tabi uluslararası bir fuar olduğu için, Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına, Turizm adına en yetkili olan Sayın Bakan Numan Kurtulmuş’un, fuarın kurdelesini keserek açması mutluluk vericiydi. Bu mutluluk aslında fuarın açılışı kadar Ordu milletvekili ve Ünyeli bir Bakan olan Sayın Numan Kurtulmuş’un üzerinde büyük bir beklenti haline dönüşmesiydi. 

Evet, Bakan fuar açacak…
Ünye standına uğrayacak ve bu devler arasında yer bulmaya çalışan Ünye’ye ağabeylik yapacak, Ünye standını ziyaret edecek.  Aslında çok büyük hayal değil, gerçeğe yakın, herkes de bir beklenti…
Sonuç; Bakan fuarı açtı. Ünye standına uğramayarak, Ünye’yi yok saydı. 
Evet Sayın Bakanım!
Bakan olmanız münasebetiyle, zamanınız sınırlı olabilir. Lakin, ben daha dün gibi hatırlıyorum; 2015 yılında seçim döneminde gezerken zamanınız boldu. 
Ne acıdır ki, bazen Ünyeli olmak değil, Ünye’yi sevmek de gerekiyor. Bu anlamda, önce RAN Ajans sahibi Mine İPEK hanımefendiye sonsuz teşekkürler ediyorum. 
Çünkü; Mine Hanım,  Hürriyet Gazetesi köşesinde çıkan “Ünye su böreği” yazısıyla bir anda Ünye’yi Türkiye’ye tanıtan yazıya vesile olarak, yazıyı okuyup, Ünye’yi ve su böreğini merak eden okurların da Ziyaret akınına sebep oldu.  Böylece Ünye standını ziyaret eden insanlarla taştı doldu. 

Velhasıl Kelam…
Türkiye’ye BAKAN oldu, Ünye’ye BAKAN olmadı.

Saygılarımla…



Bu yazı 5825 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI