Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
ZORLU GÜNLER


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Ülkemizin girdiği ekonomik, politik ve yönetimsel bazda bunalım neticesinde gelinen durum içler acısı bir hal almaktadır. 
Eğitimin yerlerde süründüğü, ekonomik değerlerin dibe vurduğu ve yönetim şekli ve yönetenlerin sorgulandığı bir ülkede de başka bir şey beklemek yanlış olur.
Seçimlerden önce aklıselim herkes bunun böyle olacağını biliyordu. Keza köşe yazılarımda sürekli vurgulamama rağmen, insanlar bu uyarılarımızı dikkate almayarak yine bu beceriksiz iktidarı göreve getirdi.
Şunu samimiyetle ifade etmek isterim ki, son 5 yılda bu hükümetin, millet menfaatine bir tek icraatını görmedim. Tamamen talan ve peşkeş üzerine bir çalışma yürüttüler ve bu ülkeyi bugünkü duruma sürüklediler.
Artık bu ülke batmıştır ve bu iktidardan kurtulmadığı ve gereken kurtuluş mücadelesini vermeye başlamadığı müddetçe daha kötüye gideceğiz, herkes bunu bir köşeye yazsın.
Sevgili okuyucularım, kazandıklarınızı harcamayın ve mutlaka kenara atmaya bakın. Artık tasarrufu en üst seviyede uygulayıp kemerleri birkaç delik daha sıkmak lazım. Çünkü gidişimiz iyiye değil ve ileride zor duruma girmemek için kazançlarımızı biriktirmek zorundayız.
Türkiye'nin birkaç aylık ihracat yapacak dövizi kaldı. Yapılan hovardaca harcamaların bizi getirdiği netice maalesef budur. Milli üretimimizi yükseğe taşımadan, her alanda üretimi başarmadan bu mirasyedi tutumun sonuçlarına halk olarak katlanmak mecburiyetindeyiz.
Akp ye oy veren halk bu ülkenin vebalini ömür boyu omuzlarında ve vicdanlarında taşıyacaklar. Biz vermedik ve aynı kadere bizi de mahkum ettiler. Haklarımı asla helal etmiyorum hiç birine. geleceğimizi ve çocuklarımızın yarınlarını bu zalimlere yedirdiler. Gün geçmiyor ki, bir rezillik ortaya çıkmasın. Halkbank ve Türk Telekom rezaletinden sonra şimdi de Vakıfbank aynı yöntemle döviz satmış. Bunun diğer adı vurgundur. 
Tutturmuşlar bir dış güçler safsatası gidiyorlar. Söylüyoruz ve yazıyoruz fakat gönül gözleri dahi ipotek edilmiş insanlar maalesef görmek istemiyorlar. Kimse kusura bakmasın dış güçler meselesi maalesef kamuflaj olarak kullanılıyor.
Bir lafım da iktidar mensuplarına. Kardeşim düşün artık bu milletin yakasından. Bu müslüman milletin kaderiyle oynamayın. İnsanları her yönden sömürdüğünüz yeter. Kurtulalım artık sizden millet olarak.
Bu millete ettiğiniz eza cefa yeter. Beceriksizsiniz işte. Daha uzatmanın anlamı yok.
Kalın sağlıcakla

 



Bu yazı 1151 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI