Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
YENİ BİR KAPI


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Ülkemizde yaşanan son darbe girişiminin ardından, halk olarak sağcısı, solcusu, muhafazakarı ve hangi görüşü benimserse benimsesin bir sürü insan meydanlarda Demokrasi nöbetleri tuttu. Çünkü herkesin bu vatan ile ilgili kaygıları ortak. Bizler türk milleti olarak vatanımıza düşkün milletiz. Belki çokça kavga da ederiz ama söz konusu vatan olunca bütün kavgaları bırakır birlikte cephe tutmayı da biliriz. İşte bizi biz yapan, iri , diri ve güçlü yapan özellikler bunlar olmuştur her zaman.

Geçtiğimiz haftasonu İstanbul Yenikapı Meydanında gördüğüm kalabalık, milyonlarca insanın bir araya gelerek oluşturduğu ve dünyaya haykırdığı bu coşku, umarım bizi bölmeye çalışan ve bu ülkede kaos ortamı yaratmaya çalışan gafillere bir uyarı olmuştur.
Bütün partilerin yöneticileri ve taraftarları oradaydı. Bu arada haklarını yememek lazım, sanki Ak Partililer daha bir coşkuluydu. Bu da iktidar olmanın bir özgüven durumu oluşturmasından kaynaklı gibiydi. Gerçi Ak Parti meydan mitinglerinin de devamlılarındandı. Hiçbir şart ve koşulda meydanları terketmediler, tebrik etmek lazım.

Şimdi bu ülkeyi yöneten, başta Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlara çok büyük iş düşmektedir. Bu ülkede Yenikapıda yaşanan coşku ve bayramı ülke geneline yaymak istiyorlar sa, önce Adaletli, Hakkaniyetli ve bölüşümcü olacaklar. Yandaş ve taraftar gözetmeksizin hakça bölüşme yoluna gidecekler. Birileri yiyip birileri bakarsa orda barış olmaz.

Cumhurbaşkanımız;

Bu darbecilerin devlete sızmalarında bizlerin de katkımız olmuştur. "Önce Allah, sonra halkım beni affetsin" dedi. Demokrasilerde affetmek böyle olmaz ama, Halk böyle böyle bütünleşir. Özeleştiri en büyük erdemdir. Barışa giden yolu açık tutmak lazım.

 

BU İŞLER SIRAYLA

Eski Bursa Valisi Şehabettin Harput gözaltına alınmış. Suçu ise cemaat ile ilgili bir vakfa arsa verilmesini sağlamak. En az 7 yılla yargılanacak diyorlar. Ne yani şimdi Melih Gökçek 70 yılla mı yargılanacak. Adamın cemaate verdiği arsaların haddi hesabı yokmuş. Ben bunu Bülent Arınç'tan duydum. Kafamdan uydurmuyorum yani. Bülent Arınç mı?. Bülent abimiz, şu Manisalı olan. Hani şu Manisa Spil dağında fetocuları yakaladı diye dönemin garnizon komutanı Erdal Albayı süründürüp Güneydoğuya 5 kez sürdüren Bülent Abi..

ŞİMDİ UTANMA SIRASI SİZLERDE BEYLER

3 Temmuzdan günümüze, Fenerbahçe ye Şikeci diyen ve her fırsatta belaltı vuran Fenerbahçe harici bedhahtlar, Özellikle Galatasaray ve Trabzonsporlular, acaba Fetö gerçeği karşısında yüzünüz hiç kızardımı? Bu cesur taraftarları her gördüğünüzde içinizden de olsa bir pişmanlık ve bir özür durumu yaşıyormusunuz. Yaşamıyorsanız, size söylenecek laf kalmamış demektir de, hatırlatayım dedim. Darbeci zihniyete karşı dimdik ve onurlu duruşuyla Türk halkına iyi bir örnek ve idol teşkil eden Fenerbahçe taraftarını herkes kutlamalıdır.
“Ey Fenerbahçeliler, birinci vazifeniz Türk istiklalini ilelebet muhafaza ve müdafa etmektir. Muhtaç olduğunuz kudret, damarlarınızda ki asil kanda mevcuttur”. 
Saygı ve sevgilerimle

SOYSUZLAR
Bir ihanet sarmış bütün ülkeyi

Adım adım işlemişler soysuzlar

Her türlü entrika adresi aynı

Bizi bir bir fişlemişler soysuzlar.

 

Akıl ermez bu soysuzun kinine

Bin türlü fitneyi sokmuş dinine

Karar budur, girilecek inine

İç savaşı düşlemişler soysuzlar.

 

Onlarca senedir yolu tuttular

Çıkar için dinlerini sattılar

Askeri, Polisi, düşman ettiler

Kışlalarda kışlamışlar soysuzlar.

 

Savcısı Hakimi hepsi satılmış

Sınavlara ne hileler katılımış

İhanetin temelleri atılmış

Şer inşaya başlamışlar soysuzlar

 

Sarmış memleketi bir sürü fitne

Müslümana diyor camiye gitme

Söyledik o kadar dur yapma etme

Bizi çoktan dışlamışlar soysuzlar.

 

Pensilvanyadaymış soysuzun başı

Husumete atmış kavim gardaşı

Her gün pusu kurmuş hergün gözyaşı

Etimizi dişlemişler soysuzlar
        Arslan Güdek



Bu yazı 1656 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI