Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
UYANIK OLALIM


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Ülkemizin içinde bulunduğu coğrafya sebebiyle, 3 kıtanın birleştiği bir noktada olması dolayısıyla, bütün dünyanın gözünü bu bölgeye diktiğini ve bir sürü ülkenin bu topraklarda aleni ya da gizli hesapları olduğunu ve bu büyük arazi parçasının tarih boyunca bir çok imparatorluğa ve devlete ev sahipliği yaptığını, medeniyetlerin kurulmasına ve yok olmasına tanıklık ettiğini, ve bu uğurda çok canlar verildiğini bilmemiz gerekmektedir.
Ancak bu bilinç ve irade ile hareket edersek ülkemizi dış güçlerden ve onların yerli işbirlikçilerinden koruyabiliriz. Fakat bunun için de hoşgörülü olmalı, sabır ile davranmalı ve tahammül sınırlarımızı esnek tutmalıyız.
Gayri ahlaki ve toplumu bölmeye yönelen, insanlarımızın içine fitne sokan, bölücülük yapan ve milli ve manevi değerlerimize zarar veren her türlü harekete karşı uyanık olmalı ve toplum olarak kenetlenmeliyiz.
Mesela, bir kesim tarafından sahneye konulan milli değerlerimize, milli marşlara, ve Atatürk’ün manevi anısına hakaret ederek milleti galeyana getirmek isteyenler var.
Mesela, her türlü kötülüğün kaynağı din gibi gösterilip, her türlü sapkınlığı, her türlü rezilliği din adamlarına mal eden bir sosyal medya senaristlerinin topluluğunun olduğunu hepimiz biliyoruz.
Ülkenin farklılık arz eden sosyal yapısı gereği, dini, dili, ırkı, mezhebi ve etnik kökenini bilerek, kaşıyarak ve oradan kaos devşirme amacıyla hareket edenlere prim vermeyelim.
Din hepimizin, ülke hepimizin, sosyal hayat ve her türlü ortak paydamız bizim vazgeçemeyeceğimiz bir değerimizdir ve bunlardan taviz vermemiz asla mümkün değildir.
Bu nedenle uyanık olmalı, bizi birbirimize düşüren bozgunculara meydanı boş bırakmamalıyız.
Ne sağ dindar, ne de sol dinsizdir. Din kimsenin tekelinde değildir. Hiç kimseyi de dinsiz ilan etmek başka birinin haddine değildir. Bu yüzden bu tür istismarlardan uzak durup bunlara prim vermemeliyiz.
Toplumu derinden sarsan kadına şiddet, cinsel istismar, tecavüz, pedofili ve her türlü istismara karşı gerekli önlemlerin alınması sağlanmalı ve hiç kimse bu konulardan muzdarip olmamalıdır.

Bu nedenle, içinde yaşadığımız ve ilelebet yaşayacağımız ülkemize, insanlarımıza, kadınlarımıza, çocuklarımıza, doğamıza, hayvanlarımıza ve milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp hiç kimsenin istismar etmesine müsaade etmemeliyiz.   Sevgi ve saygılarımla.



Bu yazı 976 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI