Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
KENDİNE GEL MÜSLÜMAN


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Hala AKP den medet bekleyenler var. Haydi menfaat çarkına kapılmış, haram yemekten yüzündeki nur kaçmış ve Rabbimin gönül gözlerini kör eylediği kişileri bir yere kadar anlıyorum, onlar iyice pisliğe batmış, bu dünyayı garantiye almak uğruna ahiretinden vazgeçmişler.

Ben, harama bulaşmamış, bunları dindar zannettiği için oy veren ve bu sayede sevap işlediğini düşünen samimi Müslüman kardeşlerimi anlayamıyorum.

Yahu çocuklar DEİST oldu bunların din anlayışından. Hurafe karanlığı içinde, saplandığı bataktan çıkamayan ve ülkeyi kendi çirkefine kurban etmeye çalışan bu zihniyetsizlerden hala ne bekliyorsunuz?

Bunların dini imanı para olmuş be Müslüman kardeşim, İnanma bu arsızların camilerde ön sıralarda secde etmesine.

Bu adamlar vatanımızı satıyor, ülkenin içini boşaltıyor ve değeri olan neyimiz varsa ya yandaşlara, ya da yabancı şirketlere peşkeş çekiyorlar.

Atatürk’ün izinde 80 yılda yapılan tesisleri ve kurulan fabrikalarımızı yok ettiler, limanlarımızı, yerüstü ve yeraltı kaynaklarımızı bilerek isteyerek yabancılara devrettiler.

Cumhuriyetin bütün kurumlarını türlü oyun ve entrikalarla değersizleştirip, ele geçirdiler ve insan faktörünü köleleştirdiler.

Bunlarda Allah korkusu, haram helal ölçüsü ve yanlış doğru tartısı yok ta, benim dini bütün, Müslüman kardeşim, sen nasıl gözlerini yumuyorsun bütün olan bitene?

Allah aşkına kendine gel ey Müslüman. Bunların yolu yol değil. Bunlar LUT kavminin devamıdır. Bugünkü çirkefleşmenin, entrikanın, sağa sola saldırmaların ve ağzı bozukluğun nedeni tamamen bu nedenledir.

Kendilerinden sorulacak hesapların vaktinin geldiğini biliyorlar, sırf hesap vermemek için deliriyorlar ve halkı bölmeye çalışıyorlar.

Anlaşılmıştır ki, bunların bu ülkeye ve insanımıza verebileceği hiç bir şey yoktur.

Söyleyecek sözleri de bitmiş ve bu yüzden sağa sola sataşır hale geldiler.

Lütfen kendimize gelelim ve bu ülkeyi bu yobazların elinde oyuncak olmaktan birlikte kurtaralım, çoluk çocuğumuzun ve torunlarımızın daha insanca bir yaşama kavuşabilmesi için gerekli olan demokratik ortamı birlikte kuralım.

Bu zalimlere ders verme vakti geldi de geçiyor. Herkesin aklını başına alması gerekmekte ve bir an önce ülkeyi bu asalaklardan kurtarmalıyız.

Selam ve dua ile.



Bu yazı 919 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI