Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
İYİ Kİ...


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı arifesinde ülkemiz demokrasisi adına çok güzel hareketler gördük. 
Memleketin ihtiyacı olan bu örnek davranış bizleri elbette çok sevindirdi fakat hükümet cenahı nedense küplere bindi.
Daha ortada seçim yokken, Cumhur ittifakı adı altında fiilen birleşenler, 15 CHP li cesur Milletvekilinin İYİ Partiye geçmesiyle küplere bindiler.
Yok siyasi ahlaksızlık, yok vatan hainliği, yok fetö’nün emri, yok daha neler. Erken seçim kumpasıyla İYİ partiyi YSK eliyle seçim dışı bırakmaya çalışırken her şey normal, fakat başka türlüsü şerefsizlik öylemi?
Helal olsun CHP ne ki, işi sizin insafınıza bırakmadı. Gittikçe yükselen oy istatistikleri ile her partiden oy alan Akşeneri, kurtlara yem ettirmedi.
Bakın, size bir şey söyleyeyim mi, şu 15 Milletvekilini varya, tarih altın harflerle yazacak. Neden biliyor musunuz? Siyasi ikballerini, partilerini ve seçmenlerini riske atarak, Türk demokrasisini çıktığı raya geri soktukları için.
Ne var bunda ahlaksızca olan? Bu insanlar rant veya siyasi çıkar sağlamak için girmediler bu yola. Vatan için, millet için, demokrasi ve Cumhuriyet için kafalarını taşın altına koyan bu insanları ayakta alkışlamamız lazım.
16 yılda ülkeyi getirdiğiniz nokta ortada dururken, ekonomi, tarım, istikrar, iç ve dış politikada dibe vurmuş bir ülke bıraktığınız için siz utanmıyorsunuz da, 15 milletvekili İYİ partiye geçti diye bizim utanmamızı bekliyorsunuz.
Yıllarca bu milletin değerleriyle şımarıkça oynarken, demokrasiyi ve insan haklarını KHK ve keyfi düzenlemelerle ayaklar altına alırken her şey normal di de şimdi iki parti ittifak kararı aldılar diye bir küfür etmediğiniz kaldı.
Biz 16 yılda nelere alıştık bir bilseniz. İnanın sizler de alışacaksınız bazı şeylere. Ülkenin varlıklarını yer üstünde ve yer altında hoyratça dağıtırken, o günlerin bir gün biteceğini düşünmelisiniz.
Vallahi korkunun ecele hiç faydası yok. Siz İYİ partiye kurulduğu günden beri bin bir türlü güçlük çıkarırken ahlak abidesi oldunuz da, İYİ’ler ilk kez destek gördüğünde tu kaka mı oldu?
Demokrasinin ne kadar erdemli bir sistem olduğunu öğreteceğiz herkese. Kimsenin hakkının yenmediği, herkesin kardeşçe kucaklaştığı bir ülkede birlikte yaşayacağız sizinle. İsteseniz de, istemeseniz de.
Aslında Sn. Akşeneri kutlamak lazım bence. Sizmisiniz bu kadar yaygara koparıp, bir damla su da fırtına koparan? Aldığı kararı uyguladı ve yarım günde 100 bin imzayı topladı.
Şimdi seçimlere çok az kaldı ve meydanlar Ak Parti için hüsran gibi gözüküyor. Mitinglerde zoraki toplanan çalışanlar da meydanları doldurmaya yetmedi.
Günden güne eriyen ve kan kaybeden Ak partiyi zor günler bekliyor. Muhalefet son hamleleri akıl ile kurgularsa iş gerçekten zor. Muhalefet o eskiden kalma ideolojik saplantılara girerse ve bu seçimi kaybederlerse bir da iktidarı rüyalarında göremezler. Kalın sağlıcakla.



Bu yazı 846 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI