Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
İT- Tİ- FAK


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

HDP Türkiye genelinde CHP adaylarına oy verecekmiş. Bunu çekemiyor iktidar sahipleri. Vay efendim ittifak yapıyorlarmış. Acaba yüz bulsanız ittifakın kralını yapmaz mısınız? El altından bu yolu zorladığınızı tahmin ediyorum elbette.

Diyelim ki, HDP iktidara oy vermektense, muhalefeti destekleyecek. Ne desin CHP şimdi. Yok istemem, bize vermeyin oyunuzu, gidin AKP ye mi verin diyecek. Bunumu bekliyorlar acaba.

Buraya kadarını yorumlamak kolay da, suçlanan iki parti daha var. İYİ partinin günahı ne?  CHP ile ittifak yapmasın mı? Birleşmeyip zalimlere yem mi olsunlar. Yutulması kolay mı olsun. Bu mudur beklenen yani.

Gelelim Saadet Partisine. Saadet partisi ve millet ittifakı, acilen birleşmeli ve Türkiye’nin her köşesinde, bütün şehirleri bir bir almalıdır, kurtarmalıdır.

Bu bir kurtuluş mücadelesidir. Bu bir Kuva-yi Milliye hareketi olmalıdır. Bu inanç ve azim ile mücadele edilmeli, yurdun birliği ve dirliği sağlanmalıdır.

Ya Atatürk'ün çocukları kazanacak, ya da Fesli Kadirin çocukları. Ya aydınlık Türkiye,  ya da yobazların hegemonyası…  Herkes tercihini bu minvalde yapmalıdır.



Bu yazı 788 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI