Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
İDRİS NAİM ŞAHİN


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

O bir siyasetçi değil sadece. O ayrıca bir sosyolog bence. O bir Ağabey, o bir baba, o bir dede ve o çok iyi bir arkadaş gibi.

Altınordu sokaklarında, muhteşem bir sevgi seli ile karşılanıyor. Bir çocuğu kucaklıyor, bir esnaf ile tavla atıyor.

Derken bir kaç ihtiyar karşıdan koşarak ona doğru geliyor. "Ben sana gurban olurum" diyerek sarılıyor ona. Nerede kaldın bakanım, neden geç kaldın Ordu'ya gelmek için diye sitem ediyorlar.

Hemen bir başka sokakta bir devrimci, oyum senin diyor. Biraz ilerde bir kaç sosyetik abla ona hasretle sarılıyor, desteklerini ifade ediyorlar. Bir kaç amca seninleyiz başkan deyince, daha bir coşkuyla selamlıyor insanları.

Samimiyetini öyle bir vakfediyor ki insanlara, işte o an diyorsun ki, Şehir Emini tam da bu adam. O herkesi hasretle kucaklıyor, sevgiyle selamlıyor.

Evet o sadece bir politikacı değil, o bir yıldız bence. O memleket sevdalısı, Ordu aşığı, millet düşkünü bir adam. Adam gibi Adam. İdris Naim ŞAHİN...

Bir dostum anlattı, aynen nakletmeye çalışacağım. Ya Kabataş, ya da Kabadüz ilçesinde, köylerine cami yaptırmaya çalışan köylüler, İçişleri Bakanı İdris Bey'in ziyareti sırasında cami inşaatı için 10 bin TL istemeye karar vermişler.

Muhtar demiş ki; " Yahu 5 bin bile verse yaraya merhem olur" diyerek konuyu sn Bakan a açmışlar. İdris bey bir görelim hadi şu camiyi demiş ve köylülerle camiye doğru yürümüşler.

İdris bey inşaatı görünce, " Bu inşaat 10 bine asla bitmez, hatta 150 bini gözden çıkarmak lazım" diyerek danışmanından telefonunu istemiş.

İlk aradığı kişiye; "Be mübarek, yapmak istediğin hayır ayağına geldi, şu şu hesaba 50 bin lira yatır" demiş. Aynı şekilde 2 kişiyi daha arayıp, 10 dk da 150 bin lirayı hesaba yatırtmış. Ve adamlara demiş ki; "Gidin bankaya hesaptan parayı alın"

Muhtar ve heyeti şehre doğru giderken, "Adam bizi başından savdı, 10 dk da bu kadar para nasıl bulunur" diye diye homurdanarak şehre varmışlar.

Banka hesabına bakınca şok olmuş, ve İdris beyin ardından ettikleri laflardan utanmışlar. Parayı aldıktan sonra, İdris beyden özür dilemek gelmiş akıllarına fakat utandıklarından gidememişler.

Zaman içinde bu yaşadıklarını her ortamda anlatmaya başlamışlar ve İdris beyi o civarda herkese övmüşler. Bu nedenle o civarda çok seviliyormuş sn. Bakan.

Hizmetleriyle, eserleriyle ve vizyonuyla, Ordu ya damgasını vurmuş bir adam İdris bey. Şahsına gösterilen teveccühün en büyük nedeni de budur.

Ordunun yiğit evladına başarılı hizmetler yapabilmeyi diliyorum.

Allah mahcup etmesin inşallah. Ayağına taş değmesin.



Bu yazı 1363 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI