Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
HÖDÜK


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

İroni, okuduğunu anlamaya aklı ermeyenlerin değil, okuyup soruşturabilenlerin ve kendine ait bir fikir geliştirebilenlerin anlayabileceği bir kavramdır.

Adamlar öyle hödük ki, içleri güçleri beni talip ederek bir açık yakalayıp saldırmak. Örneğin, adam köpeği ısırdı desem, köpeğe de adama da çıtı çıkmıyor da, benim neden böyle dediğime takılıyor. Gerçi takılsalar da umurumda değil de, okudukları halde anlamaya kafası basmayan birkaç biatçı işte. Yazdığım yazı yanlışmı ona bakar insan, ve ona göre eleştirir. Fakat garibim okuduğunu anlamaktan aciz. Biliyor ki tespitlerim doğru ve yüzde yüz haklıyım, fakat bu işine gelmiyor posta koyucunun. Allahım işte, herkese ayrı bir heves vermiş, karakter tutturmuş ta, bunda eğreti kalmış.

Örneğin, çakalın biri, vay efendim, Kemal Kılıçdaroğlunun oğlu Kerem, Askere gitmişte, nizamiyede Yüzbaşı karşılamışmış. Bu askerlik işi tamamen şov imiş. Düşünemiyor ki dangalak, kendisinin savunduğun adamların hepsi oğullarına çürük raporu alıp askere hiç yollamadılar. Adam enazından paralı yaptırmamış, çürük aldırmamış, oğlunu kısa dönem askerliğe yollamış.

Bir mafya babası bir adamı gaspediyor, adamlarına dövdürüyor, her türlü küfür ve işkenceye tabi tutuyor ve bunu da marifetmiş gibi sosyal medyada böbürlenerek paylaşıyorsa ve devlet bununla ilgili gereken cezayı vermezse, orada Adalet bitmiş demektir.

Bu arada, bu güne kadar gazetelerde yazdığım köşe yazılarımı toparlayıp kitap haline getirmeyi düşünüyorum, fakat ben bildiğiniz fakirim. Bu kitabı ancak sponsor bulabilirsem bastırabilirim, yoksa hayal. Ayrıca şiirlerimin sayısı bin oldu neredeyse. İyice elersem en az ili yada 3 kitaplık şiir olur. Aynı şekilde şiir kitabı için de sponsorlar lazım. Umarım başarırım.

Sevgi ve saygılarımla.



Bu yazı 1159 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI