Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
FITRATTA TORPİL


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Askeri hastaneler sivillere devredilince ortaya çıkan sonuç, makam sahibi ve zengin çocukları, Komando Olamaz raporu alıp kurtuluyor. Fakir çocukları ise Komando yapılıp günaydoğuya yollanıyor. Hani diyoruz ya bazen, Şehitlik fakir çocuklarına mı mahsus. Adaletsizlik her yere, her şeye bulaşmış.

Fakir ve gariban çocuklarına layık görülen Şehadet şerbeti, maalesef ki zengin ve makam sahiplerinin çocuklarından esirgeniyor. Onların da bu fıtri haklarının bir an önce verilmesini arzu ediyoruz. Düşünün işte, fıtrata bile torpil bulaştırdık. O derece yani

KATAR KATAR

Durup dururken sırf polemik olsun diye Meclisten çıkan karar neticesinde Katar olarak bilinen ve her türlü terörü destekleyen ve finanse eden Arap ülkesine asker gönderme kararı alındı. Zorla bataklığa sokacaklar bizi. Kendi elimizle kendimizi sıkıntıya sokmak tabiri tam da örtüşüyor bu durumumuzla.

Arkadaş nedir derdiniz sizin. Bir yandan Amerika, İsrail ve diğer emperyalist güçlerle işbirliği yapacaksın, diğer yandan ise yine o güçleri karşına alıp Katar gibi şımarık bir ülkeye arka çıkacaksın. Terörü mü destekliyeceğiz yani. Kendi çocuklarınızı askere yollamamak için elverişsiz raporları alıyorsunuz, milletin çocuklarını ölüme gönderiyorsunuz. Yeter artık.

FETÖ ZULMÜ

15 Temmuz depremi bitti fakat, sarsıntıları ve etkileri, hem suçlunun hem de suçsuzun canını yakmaya devam ediyor. Şçye bir hafızamızı yoklayalım isterseniz. Bizim askeri teammüllerimizde ve kanunlarımızda ne denir? Asker emireri diye adlandırılır. Bu demektir ki komutanlar emreder, asker de kayıtsız şartsız ona uyar.

Peki bu teammüller neden 15 Temmuz da dikkate alınmıyor. Askerler kışlalardan kendi isteği doğrultusunda mı çıktılar. Bunlara emir veren birileri vardı. Asker de kanunların gereği olarak komutanların emrine uydular, uymak zorundaydılar. Üstlerinin emirlerine uymayan askerin hali nice olur, herkes bunu biliyor.

Bu garibanlar da komutanlarının tatbikat var emriyle silahlanıp dışarı çıkmış masumlar. Şimdi hepsi içerdeler 11 aydır. Aileler perişan, Anne Babalar perişan. Hiç bir suçu günahı olmayan bu insanları salıverin artık.

Birde Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayında ki 300 Astsubay’ın durumları ne olacak. Sizler de biliyorsunuz ki bu askerler suçsuz. Bu askerleri güneydoğudaki görevlerinde başarılarına göre seçen yine sizlersiniz. Hepsinin aileleri perişan oldular. Haksızlıklar diz boyu.

Fetö ile mücadele edecekseniz, önce siyasettekilerden başlayacaksınız. Halen ülkenin birçok önemli makamlarında oturuyorlar. Bir sürü Milletvekili, bir sürü Belediye Başkanı var. Fetöye her türlü desteği vermiş ve onun bu kadar palazlanmasına sebep olmuş. Şimdi çıkıp, bizi kandırdılar demekle aklanılmıyor. Bu haksızlıklara dur diyecek kimse de yok nasılsa.

Ben Arslan Güdek olarak bu meclisin, bu hükümetin bu işi çözebileceğinden umutsuzum artık. Çünkü meclis araştırma komisyonu kurulmasına ve darbenin enine boyuna araştırılmasına karşı çıkan yine sizlersiniz. Nedir gizlediğiniz arkadaş. Bu araştırma komisyonu göreve başlarsa zülfüyare dokunur endişesi mi taşıyorsunuz.

Eğer ki öyleyse, çıkın gidin bu milletin ensesinden. Ya bu komisyonu adam gibi işletin, yada bu milletin, bu ülkenin yakasından düşün. Tarih sizi de fetöcü diye yargılar bu gidişle. Herkes aklını başına almalıdır. Kalın sağlıcakla.



Bu yazı 1146 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI