Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
EVET -HAYIR KAPIŞMASI


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Nisan ayında ülke olarak referanduma gideceğiz. Gideceğiz gitmesine de, niçin gidiyoruz, neden gidiyoruz, inanın ben bilmiyorum. Kimi diyor ki istediğimiz Cumhurbaşkanlığı sistemi. Zaten öyle değil miydik ki. Bizi bir Cumhurbaşkanı yönetmiyor mu? Her konuda tek başına karar veren, mahkemelerin aldığı kararı beğenmeyip kabul etmeyen bir Cumhurbaşkanımız var zaten. Merak ediyorum, lütfen bana izah edin Cumhurbaşkanımızın yapamadığı ne var ki bu ülkede.

Bir başkası çıkıp diyor ki evet demeyenler kafirdir. Daha bir başkası HDP, CHP, IŞİD ve FETÖ hayır diyor, vatanını seven evet desin. Ne yani şimdi beş vakit namazında olan dini bütün biri çıkıp hayır derse, kafir mi olacak. Ya da siz kafir ilan edebilecek kadar yetkiyi ve fetva vermeyi kendinize nasıl hak görüyorsunuz. Bu insanları bölmek değil midir.

Daha başka biri tek başına iktidar için, koalisyon hükümeti olmasın istiyorsanız evet deyin diyor. Bunu diyenler de bu partinin önde gelenleri. Yahu bu ülke 15 yıldır tek başına yönetilmiyor muydu. Koalisyon nerde, biz mi göremiyoruz. 15 yıldır yönettiğiniz ülke bu gün bu durumdaysa, şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekenler sizlersiniz.

Allahaşkına nedir bu korku, nedir bu panik halleriniz. Referandumda hayır çıksa cihat mı ilan edeceksiniz. Ben şahsım olarak yıllarca bu millete bu vatana hayran bir Ülkücü olarak yaşamışken, hatta yaptığı güzel işler nedeniyle bu iktidara 2 dönem oy vermiş biri olarak, beni hain mi ilan edeceksiniz. Bir referandumu nasıl olur da birbirine zıt iki ayrı kutuba bölerek ayrıştırırsınız.

Bir otelde toplantı yapamak için iznini almış Muhalif Ülkücü Meral Akşener’in toplantısını iptal ettirmeye gidecek kadar neden korkuyorsunuz. Bu gün CHP lilerin toplantı yapacağı salonları sabote edecek kadar gözünüzü karartmanın sebebi nedir. Yahu daha geçen seçimlerde % 50 oy alan bir partinin, MHP ninde desteğiyle bu referandumu kazanacağı gün gibi aşikarken, neden bu kadar hezeyana kapılıyorsunuz.

Buradan Ak Partili dostlarıma sesleniyorum, Allahaşkına şu Sosyal Medya üzerinden önüne gelene hakaret ve küfür eden trolleri uyarın. Kaybederseniz, bunların yüzünden kaybedeceksiniz. Ben hayatımda bu kadar çirkinleşen bir çekişme görmedim. Yahu bizler dostuz dost. Yarın o sokaklarda birlikte yürüyeceğiz. Kahvelerde çaylar içeceğiz. Siyaset biter ama dostluklar baki kalır.

Her gün şehitler gelirken, her gün analar ağlarken, ülkeyi germeye ve zıtlaştırmaya ne gerek var anlamıyorum. Sizden olmayana karşı nasıl bir anda bu kadar ters olabiliyorsunuz. Hani biz insanları severdik yaradandan ötürü. Neden bu ayrım, neden bu bölünmeler. Herkes birbirini suçluyor durduk yerde.

Beni çok üzen şu evet demeyenler kafirdir lafı. Bunu söyleyende bu devletin imamları. İmanın kimde olduğu alnında mı yazıyor acaba merak ettim. Peki imam efendiler, o kafir dediğiniz insanlar yarın camilerinize geldiklerinde utanmayacakmısınız. Unutmayın kafir olduğuna emin olmadığınız insanlara kafir derseniz de o insanlar Müslümanım Elhamdülillah dediğinde kafir siz olursunuz.

Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin bu millete. Bu millet ki tarih boyunca haçlı zihniyetleri ile savaşmış ve onları bozguna uğratmış bir millettir. Kimse korkmasın, referandum sonucu evet te çıksa hayır da çıksa çok şey farketmeyecektir. Bu millet ülkesinin zorda olduğunu gördüğünde yine silahını alır ve cepheye koşar. Bundan kimsenin endişesi olmasın.

Kalın sağlıcakla



Bu yazı 1228 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI