Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
ENGELLİLER HAFTASI YANKILARI


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Engelliler haftasında tüm engelliler ve gönül dostlarımız, yanımızda yetkililer ve öğrenciler olmak üzere Yüzüncü Yıl tesislerinden başlayan yürüyüşümüzün ardından meydanda ki etkinliklere geçtik.

 
Orada yaptığım konuşmadan bazı yetkili dostlarımızın alındığını ve şahsıma tepki amacı ile meydandan ayrıldığını öğrendiğim de üzüldüm. Kolay olanı seçmeleri gerçekten beni çok üzdü.

 Yineliyorum ben Ünye de yüz yüze bakacağım insanları asla kırmak istemem. O yüzdendir ki köşemde bazı istisnalar dışında yerel konulara girmemeye çalışırım.. 
AK Partili dostlarım alınganlık yapmışlar, çünkü benim konuşmam genel meseleler 
üzerineydi. 

Örneğin  Akülü Araç ile ilgili sorun Türkiye’nin sorunu. Örneğin bakım maaşları ile ilgili kısım yine geneli ilgilendiren meseledir. Örneğin 3 aylıklar genel meseledir. Örneğin eleştirdiğim kanunlar ve genelgeler yine tüm engellilerin sorunudur. Ulaşım araçları ile ilgili sıkıntıyı zaten Belediye Başkanımızla halletmeye yakınız. İşyerleri ve AVM deyince birkaç tanesine girilebilse de genel olarak çoğuna 
girilemiyor. 

Bu şikayetleri kendimiz uydurmuyoruz ki, üyelerimizin bu konuda yoğun baskıları var. AVM ler rampa ve asansör konusunda duyarsızlar, gerekli yaptırımı da elbette Belediye uygulamalıdır. Bunları söylemeyelim mi yani. O zaman bu makamlarda işimiz nedir. Çekip gidelim köyümüze. 

Ben şahsım adına asla hiçbir talepte bulunamam, benim amacım genel sorunlar ile yerel sorunları dile getirmek, dostlarımla paylaşmaktı. Lütfen kimsenin alınmasına gerek yok. Hatta bu sorunları dile getirmeyenlere tepkilerinizi göstermelisiniz. Bizim gibi engelli dernekler Belediyeler olmasa hiçbir adım öteye gidemezler, bunu biz de biliyoruz. Lütfen hoşgörülü olmakta fayda var, bizler Ünye’nin çocuklarıyız, burada doğduk burada öleceğiz. Bütün hemşerilerimi seviyorum ben. Kırmak asla istemeyeceğim bir şeydir.

 
ATATÜRK PARKI VE YENİ KONSEPT

Bu akşam iftarımızı bir kardeşimle beraber Atatürk Parkı Sosyal tesislerinde açtık. Yeni konsepti ile, yeni yöneticileri ve yeni personelin kalitesinin yanında, temizliği, yemeklerinde ki kalite ve lezzeti çok beğendik. 

Hele de garsonlar her şeyi tıkır tıkır, yani kurulu saat gibi dört dörtlük ve tam zamanlamayla yerine getirdiler, ilk defa iftarımızdan keyf almamızı sağladılar. Genelde güler yüzlü, ilgili ve istekle hizmet verdiler. Kendimizi evimizde gibi hissetmemizi sağladılar diyebilirim.

Bu nedenle bu tesisi bu güzelliği Ünye’mize kazandıranlara, Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar'a ve Tesis Müdürü, güler yüzlü kardeşim Yunus bey e teşekkür ediyorum. Bu başarı, takdiri hak ediyor. Ayrıca girişte bizi karşılayan, güler yüzü sempatik tavırları ve cimcime haliyle o tatlı kızıma da pozitif enerjisinden dolayı teşekkürlerimi sunmayı borç biliyorum. Engelli olmam dolayısıyla koşarak asansörü benim için çağıran o yakışıklı kardeşime de ayrıca teşekkür ediyorum. 
Saygı ve Sevgilerimle...



Bu yazı 1322 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI