Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
BEKA GERÇEĞİ


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Son günlerde bir seçim malzemesi olarak kullanılan "Beka sorunu" söylemi tamamen sahte, aldatma ve korku empoze etmekten başka bir şey değildir.

"Devletin ve milletin bekası için" sözü büyük bir yalandır, bu söz yanlışlarını eleştirenlere karşı belli bir kitleyi yönlendirip kışkırtarak kendi makam ve mevkilerinin bekasını korumak içindir.

Liderlerin makam bekasından başka bir gerçekliği yoktur.

Gerçek BEKA ülkeyi bunlardan kurtarmaktır.

Zübeyde Demir

 

AH ADALET

Mahkemelerimiz çok adaletli. Hırsızı suç üstü de yapsan ve bu zat hırsız desen cezayı yiyorsun. İspatlamak istesen de, kabul etmiyorlar ve davayı kapatıyorlar. O derece yani.

Başkanlık sistemi, CB sistemi, Türk tipi falan derken, bütün erkleri bir adamın eline teslim ettik. Şimdi o davulun neresine vurursa oradan ses geliyor. Kendimiz ettik ve kendimiz buluyoruz.

 

MERHAMETİN DİLİ

Bir amca Ekrem İmamoğlu ile karşılaşınca "sen Beylikdüzü’nde cami inşaatına tek taş koymamışsın" der. Bunu duyunca çok üzülür İmamoğlu. "Vallahi yalan amcacım, tamam bana oy verme fakat gel ziyaretime, bir günümü sana ayıracağım ve göreceksin ki, sana anlatılanlar yalan, kurban olayım gel bekliyorum" der.

Bir gönlü almak bütün gönülleri almaya eşdeğerdir.

Şimdi soruyorum, muhalif bir amca bunu Tayyip Erdoğan’a yapsa, hali nice olurdu?

Ya "ananı da al git" derdi, "Zürriyetsiz" derdi. "Fetöcü" derdi. "Vatan haini, dinsiz, kafir" derdi Sonra da, tekme tokat sürüklenir, bir kenara atılırdı. İnsanlık ve merhametin diliyle konuşan İmamoğlu’na teşekkürler.

 

HALA SAĞ-SOL DAVASI

Dünyada komünizm bitmiş, ülkeler, hatta kıtalar bir olmuş, emperyalistler, menfaatleri doğrultusunda pakt oluşturmuş, sosyalistler dünyanın gelişimine büyük katkılar sağlamış.

Ülkemde hala, sen komünistsin, sen faşistsin, ben sağcıyım, sen solcusun diyerek düşmanlıklar körüklenmekte.

Bırakın bu işleri kardeşim.

Ben hepinizi seviyorum.

Sizde birbirinizi sevin..

Zira, Sağcının vatan sevgisini, Solcunun vatan sevgisini tarttım.

Biri, ne bir gram eksik, diğeri, ne bir gram fazla geldi.

Geçenlerde, adayı olmamasına rağmen, MHP’nin Ünye’de düzenlediği toplantıya katıldım. Ağzı iyi laf yapan Cemal Enginyurt konuştu. Konuştu da, kin nefret duygularıyla hitap etti.

Sayın Enginyurt a tavsiyem, bıraksın artık düşmanlığı körüklemeyi. Bu saatten sonra ne ona ne bize faydası olmaz bu düşmanlığın.

Kalın sağlıcakla.



Bu yazı 855 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI