Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
BAŞKA İŞİNİZ YOK MU?


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Uzun zamandır Müftülere nikah kıyma yetkisi getirmek için çalışmalar yapılıyordu. Müftülerin resmi nikah kıymasında, kanunlara uyulduğu müddetçe hiç bir sıkıntı yok.

Muhalefet buna karşı çıktı doğal olarak. Muhaliflere neden diye sorduğumda, aldığım cevap, " Bu uygulama kasti yapılıyor, bu durumu suistimal etmek için böyle bir yasa çıkarıyorlar" oldu.
Böyle bir uygulamaya neden gerek duyuldu, 
Hükümet cenahının aklında ne var, orası tam bir muamma. İşin içinde Ak Parti hükümeti olunca, insanın aklına neler neler geliyor.
Ensar vakasına normalmiş gibi bakan ve  Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yaşanan benzeri suiistimaller ister istemez insanın aklına kötü şeyleri getiriyor.

Türkiye olarak bu konuyu tartışırken, hükümet son dakika değişikliği ile nikah kıyma yetkisi verilen Müftüler, bu yetkiyi istediği imamlara verebilecekler.
İşte şimdi anlaşılıyor ki bu iş yine suistimal edilecek. Muhalefet bunun için karşı çıkıyormuş demek ki. Suistimal edilebilirliğini bile bile böyle bir yasayı çıkaranlarda art niyet  aramamak mümkün mü?
Geçenlerde sosyal medyada okuduğum bir yazıda, Türkiye’nin her tarafında imamların işlediği suçları sıralayan bir araştırma gördüm. Bu araştırmanın neticesinde, genel olarak hep tecavüz ve sapkınlık ortaya çıkmıştır.
Bu durumları yapan imamlar, üstelik Ak Parti hükümeti tarafından korunup, mahkemeler tarafından takipsizlik çıkarılmasıyla neticelenmiş.
Bunu bile bile şimdi bu kanuna nasıl itiraz etmeyeceğiz. Kim itiraz etmezse burada oluşacak suistimallere ortak olacaktır.
Şunu demeden yazımı bitiremeyeceğim. Ya arkadaş, ey AKP hükümeti, sizin başka işiniz yok mu Allah aşkına. Ekonomiye, dış ilişkilere, teröre ve diğer işlere odaklanın yahu. Nerede hinlik varsa bakıyorum sizlerin eseri.
Kalın sağlıcakla.



Bu yazı 1214 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI