Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
ASİL FENERBAHÇE TARAFTARI


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Fenerbahçe değil de bir başka kulüp 3 Temmuz gibi ağır bir kumpasın kıskacına girmiş olsa, inanın perişan hale düşer, bir daha belini doğrultamazdı! Ama Fenerbahçe bu ağır iftira yükünün altından taraftarı sayesinde daha da güçlenerek, dimdik çıktı.

Fetöcülerin 2011 yılından beri yemeye çalışıpta diş geçiremediği bu güzide kulüp, bugün üç beş kendini bilmez tarafından yıpratılmaya çalışılıyor.

Hiç kimse unutmasın ki, Fetö ilk tokadı Fenerbahçeden yemiştir. Bu gün hala cumhuriyete sahip olmamızın temelinde o tokat milad olmuştur.

Türk halkı fetönün yenilenileceğini Fenerbahçe sayesinde anlayabilmiş ve 15 temmuzda sokaklara dökülmüştür. Bir gün fetöyü temizlemeyi başarırsak, bunun yegane müsebbibi Fenerbahçe olacaktır.

Fenerbahçeyi şike ile anmak, akıl tutulması ve abesle iştigaldir. Trabzonsporlu kardeşlerimiz lütfen bunları iyi düşünsünler. 2011 yılında Fenerbahçe bütün derbileri kazanarak 


şampiyon olmuştur.

Fenerbahçe şike yapacak olsaydı, daha önce Denizlispor maçında yapar, 116 dakikaya uzamak zorunda kalınan maçı satın alırdı. Şampiyonluğu da ezeli rakibine bırakmazdı.

Fenerbahçe düşmanları, 15 temmuza inanıyor, darbeye inanıyor, fetönün kurduğu kumpaslara inanıyor fakat, Fenerbahçenin üzerine kurgulanan 3 temmuz safsatasına inanmıyor. Yok öyle yağma.

Bu gün tüm branşlarda elde edilmiş olan başarı grafiği, 3 temmuz gibi ağır bir travmadan sonra daha da lezzetli ve daha bir kıymetlidir. Herkes haddini bilmeli ve ona göre hareket etmelidir.

Bizler Türk milleti ve asil Fenerbahçe taraftarı olarak, bu vatanı yedi düvel karşısında nasıl koruduysak, yıllarca bölmeye çalışanlara inat verdiğimiz mücadeleyle nasıl ayakta kaldıysak, fetö şerefsizlerine nasıl boyun eğmediysek, biline ki bundan böyle de hiç kimseye asla diz çökmeyeceğiz.

Ne Mutlu Türküm Diyene.....



Bu yazı 1196 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI