Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
AKP BİTMİŞTİR


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Misyonunu tamamlamış, vizyonu bitmiş, tek hedefi ülkenin varlıklarını özelleştirme adı altında satmak olan, hatta ülkeyi eğitimde, siyasette, bilimde, ve ekonomide karanlığa götüren bu iktidardan medet beklemeyin.

Bu yazı bir siyasi gelecek kaygısı ve menfaati üzerine yazılmış bir yazı değildir. Bu yazı, ülkesinin yarınlarını hiç iyi görmeyen, ve gelecek nesillere bırakacağımız hiç bir şey olmadığını görebilen bir vatanseverin serzeniş yazısıdır.

Ülkemizi yönetenlerin artık tek amacı kalmıştır. Yaptıkları yanlışların ve ihanetlerin neticesinde, iktidara gelecek herhangi bir parti tarafından hesap sorulmasını ve yargılanmasını engelleyebilmek amacıyla var gücüyle iktidar koltuğuna yapışmak ve iktidarı kaybetmemektir.

Onlar da çok iyi biliyorlar aslında günahlarını. Ve bu günahların neticesinde, Yüce Divanda, vatana ihanetten yargılanacaklarını. Millet uyanmadan, silkelenmeden ve kendine gelmeden, yapılabilecek ne varsa yapıp, her türlü hile ve ittifakla işbirliği yaparak iktidarda kalmak zorunda olduklarını çok iyi biliyorlar hem de...

Bu tükenişin, ve çaresizliğin faturasını yine bu millete keserek, kendi iktidarlarını her ne pahasına olursa olsun ayakta tutabilmek tek amaç. Bu millete verebilecek bir ikbal ve yarın kalmadı. Ülkeyi talan yerine çevirdiler. Üstelik bunun da farkındalar. Dumur vaziyetteler ve akılları tatile gitmiş gibiler. Sadece günü geçirmeye çalışıyorlar.

Deniz bitti, para bitti, mal bitti. Artık satılacak bir şey kalmadı. Mirasyedi oğlanlar gibi dımdızlak ortada kaldılar ve bunun acısını yine halktan çıkarıyorlar. Sadece tüketim ekonomisi de bir yere kadardı ve çıkmaz sokağa çoktan girildi.

Ülke olarak batışın tam ortasındayız. Talan, vurgun, yağma iktidarı da yıkılacak, bu ülkenin gündeminden düşecek fakat, açtıkları yaraların sarılması çok ağır bir bedel ile ödenecektir. Bu ülkeyi ayağa kaldırmak artık çok zor olacak.

Çiftçi ekemiyor, sanayici üretemiyor, fabrikalar bir bir kapatılıyor ve şirketler batıyor. Mevcut iktidar ise, millet uyanmasın diye krizi gizlemek adına, sorunları pansuman tedbirlerle alt etmeye çalışıyor. Radikal kararları almaya gücü kalmamış, her türlü misyonunu ve vizyonunu yitirmiş, rotasını kaybetmiş gemiler gibi sağa sola savrulup duruyoruz.

Ey Türk milleti, kendine gel ve aslına dön. Bu adamlardan medet ummak öküzden süt sağmaya çalışmak ile aynı şeydir. Çoluk çocuklarımızın bir gelecek umudu bari kalsın diyorsan, bu haramzadelerden vazgeçin.

Yıllardır uyarıyorum ve yazıyorum. Savunduğum bütün tezler bir bir gerçekleşti.

Açılım ihanete dönüşüyor dedim, kıl payı kurtardık

FETÖ ile yol yürümeyin, bunlar sahtekar dedim, adamlar az kalsın darbe yapıyorlardı, ucuz kurtulduk.

Ekonomi iyi yönetilmiyor dedim, bugün geldiğimiz nokta ortada. Adaletimiz bitik, eğitimimiz yitik, paramız batık durumda.

Kahin olmaya gerek yok. En geç 2023 yılında bu ülke batar ve bu ülkeyi yöneten zümre, uçaklarına binip kaçarak ülkeyi terk ederler.  İnşallah ben yanılırım ve bu son dediğim olmaz. Fakat görünen köy kılavuz istemez. Aklınızı başınıza alın ve şu iktidarın peşini bırakın. Demedi demeyin. Kalın sağlıcakla.



Bu yazı 995 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI