Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
ADAY BİLMECESİ


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Bakıyorum, AKP Ünye Belediye Başkan adayı işi yılan hikayesine, hatta arap saçına dönüştü. Acaba şu mu, yoksa bu mu, ya da yok canım o değilmiş falanca falanca filan.

Nedir arkadaş bu merakınız.

Basın zaten dansöz olmuş, kaç zamandır bir onu bir diğerini paslaşıp, kendi aralarında tek kale maç oynuyor. Akşam başka liste, sabah bambaşka bir liste.

Yok cumartesi açıklanacakmış, yok pazartesi belli oluyormuş, yok canım Reis gelip elini kaldıracakmış.

Halk istiyormuş, yok dışardan gelmeymiş, tepeden inmeymiş, o falancanın adamı, bunun arkasında şu güçler, hatta bu gelse kurtulurmuşuz.

N’oluyoruz kardeşim, alt tarafı Ünye’ye Belediye Başkan adayı seçilecek. Kendinize gelin arkadaş.

Seçtikleriniz ne oldu. O başkan Kıbrıs’ta otel almış, Antalya’da tatil köyü almış, çok zamparaymış, uçara kaçara vuruyormuş.

Diğeri şöyle çalmış, böyle hırsızmış, şöyle ayakları varmış, bir büyüğü içermiş, şu kadar dükkanı varmış, falanca yere villa yapmış, yok Fetö’cüymüş. Bütün bunları aynı cenah uygulamakta.

Şimdi gelecek kişi seçilirse, neler diyeceksiniz ardından kim bilir. Şimdiden hazırdır belki de boynuna takılacak ip.

Bırakın yahu bu işleri. Kabak tadı verdiniz artık. Bu kadar fitne fesadın arasında kim seçilse nafile. Siz onu da eskisinden beter edeceksiniz.

Neden bu ısrar acaba? Neden kimse CHP adayı kim? Saadetin adayı nerde diye sormuyor. Neden illa AKP adayı pompalanıyor. Neden?

AKP adaylarından çoğunu tanırım. Hatta çok değerli insanlar da var içlerinde. Bırakın da hele bir seçilsinler.

Daha çok şakşaklayacaksınız onu kardeşim. Menfaat icabı daha çok bekleyeceksiniz kapılarında. İşlerinizi gördürür, mal mülk işlerinizi halledersiniz.

Peki, nerde Organize Sanayi, hani Üniversite kampüsü, mega konteyner liman projesi. Hiç sordunuz mu adaylara. Onlar hangi vaatler ile kandıracak bizi.

Ahmet Arpacıoğlu’na, Ahmet Çamyar’a yapılanları, yeni seçeceğiniz adama da yapacağınız malum. Şimdiden bu kadar parlatıp göklere çıkarışınızdan belli oluyor. Bu işin sonunda tepetaklak yere çakılacağı.

Hakkınız bence de. Bakıyorum tek ciddi aday arayışı AKP de. CHP hiç ortada yok. İYİ partide tık yok. Saadetin öyle bir derdi yok. Tek heyecan verici aday listesi, yine Cumhur ittifakından geldi. Nedim Can ve Mine Duman dan umutluyduk, onları da biat kültürü yaktı.

 

AKP’nin adayı ve malum Belediye Başkanı hayırlı olsun. İnşallah dirayetli, karakterli ve adam gibi bir duruş sergiler. Ünye’nin çıbanlaşmış sorunlarına çözüm üretir.

Etrafında oluşacak yiyici takımına fazla yüz vermez ve halkın adamı olur.



Bu yazı 902 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI