Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
ADAMLAR AŞMIŞ


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Bu akşam oturdum ve a haberi izledim. İnanın keyfim yerine geldi. Meğer rüyalar ülkesi olmuşuz ve haberimiz yokmuş.

Para çok, 
enflasyon yok, 
işsizlik yok, 
maaşlar tavan yaptı,
Asgari ücret arttı ye ye bitmiyor.
İşçi memur rahat, çiftçiler üretim rekorları kırmış
Terör yok
Anarşi yok
Kaos hiç yok.
Yakında uzaya gidiyoruz
Uçaklarımız, en iyisi
Uçak gemilerimiz düşmana korku salıyor.
Ekonomi harika.
Hiç bir sorun yok
Her yer güllük gülistanlık.
Çok yaşa a haber.

SÖZ SÖZDÜR, TUTMALISIN

Cumhurbaşkanımız, Kemal Kılıçdaroğlu’nun salladığı belgelerle ilgili, "O belgeler sahte, ispat edin görevimden istifa edeceğim" demişti. 
Belgelerin gerçek olduğu mahkeme tarafından onaylandı, ne olacak şimdi, 70 milyonun huzurunda söylenen lafı koskoca Cumhurun başı yiyecek mi? Bir şey söyleyeyim mi?, hem yiyecek hem yedirecek. 
Neleri yedirdi adam bu millete, o kadarcık lafla bir şey olmaz. Savcılara da hayret ediyorum, o gerçek belgeler ile ilgili takipsizlik kararı vermek acaba ne korkusu olabilir ki.

YE BABAM YE

Hey arkadaş, Ünye'ye sürekli lokanta ve kafe açıyorsunuz. Yahu biriniz çıkın da şu memlekete adam gibi bir fabrika kurun. Yiye Yiye şiştik kardeşim. yeter Artık.
Yapmayın etmeyin kardeşim. O kadar kafe restoran veya pastane fazla bu memlekete. Yahu bir araya gelin de ortak bir kaç fabrika kurun şu memlekete. Yazıktır gençlerimize, çoğu işsiz ve kahve köşelerinde.
Yetkililere de sesleniyorum. Artık bu ve benzeri işyerlerine açılışa gitmenizi istemiyoruz. Kursunlar fabrikayı, gidip törenlerle açalım. O kadar.

SAHİ BU DARBE KİME

15 Temmuz sonrasında şahsen tanıdığım ve FETÖ’den tutuklanan insanların hepsi çıktı. İçerde kalan tek kişi ise sapına kadar Atatürkçü. Nedir şimdi bu darbenin adı.
O Atatürkçü kardeşimin nasıl bir adam olduğunu, nasıl bir ailenin evladı olduğunu, Astsubay olarak ne kadar başarılı bir asker olduğunu ve Ailesinin , çoluk çocuğunun ne durumda olduklarını yakinen biliyorum.
Yusuf kardeşim, elbette Allah’ın adaleti kul adaletinden üstündür. Senin hesabın belli... Çiğ yemedin ki karnın ağrısın. Fakat bunlar nasıl hesap verecekler. Allah muhafaza, öyle bir zaman gelecek ki, hem bu dünyada hem de ahirette bu hesaplar sorulacak mutlaka.
Kalın sağlıcakla.



Bu yazı 1819 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI