Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
ADAMINA GÖRE KANUN...


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, cinsel istismar tasarısının özellikle CHP tarafından sulandırılıp, toplumu germeye çalışılmaktadır diyor. Sonrasında yasa tasarısı ile gerçek bilgileri veriyor. Fakat biz toplum olarak sayın Bakanın kandırılmaya ne kadar müsait olduğunu Fetö ye yaptığı övgülerden biliyoruz.

Bozdağ, “Meclise getirilen yasa tecavüzcüleri ve sapıkları kapsamıyor, 18 yaşından küçük çocuk kendi isteğiyle tecavüze uğramışsa ve aileler arasında kızın da isteği doğrultusunda evlilik gerçekleşecek ve erkek cezaevinden çıkacak” diyor.
Adalet Bakanı anlamak istememekte ısrar ediyor. Sayın Bakan 18 yaşından küçük çocuk ile cinsel ilişkiye girmek suç zaten. Yaşı küçük birinin rızasının olması suçu ortadan kaldırmaz. Ayrıca gelişmiş toplumların uygulamalarında 18 yaşını doldurmamış kişilerin cezai ehliyeti bile yok. Bu kadar cinsel istismarın ve tecavüzlerin yaşandığı bir ülkede böyle bir yasa çıkarmak tecavüzü daha da tetikler. Hiç kimse bu yasayı mağduriyet giderme gibi durumlara sokmaya çalışmasın, yemezler.

CEZAEVİ ADALETİ

Bir gün cezaevine ziyarete gitmiştim. Merdiven nedeniyle üst katta bulunan açık görüş salonuna çıkamadığım için oğlumu aşağıya getiriyorlardı. Biz baba oğul hasret giderirken, koridorun diğer ucunda 5 civarında mahkum da aileleriyle görüşüyorlardı. Oğluma dedim ki;

-Evlat, bu ilerdekilerde mahkum mu? -Oğlum, evet baba, dedi -Onlar neden yukarda görüşmüyorlar da o köşede görüşüyorlar dediğimde, oğlum, -Baba o mahkumlar tecavüzcü ve sapıklar, o yüzden onları bizim olduğumuz yerlere sokmuyorlar dedi. -Neden ki dediğimde, oğlum, -Baba onlar bu cezaevinin tuvaletlerini temizlerler, paspas yaparlar ve en ağır işlerde çalıştırılırlar dedi ve ekledi. -Hele de bizim koğuşlara giremezler, girseler de o gece sabaha karşı kendilerini asarlar.
Düşündüm de yeminle cezaevinin adaleti dışardan daha insancıl ve adil dedim.

TECAVÜZ SUÇTUR

Medeni ülkelerin yasalarına göre, 18 yaşını doldurmamış bir kız çocuğu, sizi baştan çıkarsa dahi elinizi süremezsiniz. Eğer o kız çocuğuyla yatarsanız veya herhangi bir sebeple birlikte olursanız, küçük yaştaki bir kız çocuğunu tacizden ve tecavüzden yargılanırsınız. Bu da en ağır suçtur.
Taciz eden, tecavüz eden, istismar eden kişi, sağlıksız ve sapkındır. Birde o çocuğu evlendirerek o sapığa teslim etmek tamamen sorumsuzluk, vicdansızlık ve suça ortak olmaktır. Hiç kimse bu İslama uygundur diyerek hareket etmemeli, konuşmamalıdır. Böyle bir şeyin kendi çocuğunun başına gelmesini istemiyorsan bunu savunmayacaksın. İslam mantık dinidir. Başka türlü sapkınlıkları İslam ile meşrulaştırmak bütünüyle namussuzluk ve haysiyetsizliktir.

ADAM GİBİ ADAM
MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU
Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu, en çok sevdiğim siyasetçilerden biridir. Kolay kolay polemik yaratacak söylemlere girip laf olsun diye konuşmaz. Hele de Alman mevkidaşının yüzüne takır takır ikiyüzlülüklerini vurunca keyf oldum resmen.
Sonrasında da Ermeni bakana çatır çatır lafları çakınca resmen şekerli kahve tadı verdi. Türk Halkı böyle siyasetçiler istiyor. Hak edenin gözünün içine baka baka söyleyeceksin lafını..
Sayın Bakanım, ağzına sağlık, Türk Milletinin gururu oldun.      Sevgilerimizle



Bu yazı 1207 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI