Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Belediyespor Balkan Şampiyonasından Gümüş Madalya İle Döndü
Ünye Belediyespor Wshu, kick Boks ve Muay Thai antrenörü, 22-23 şubat 2014 tarihlerinde yapılan Balkan şampiyonasında ülkemize gümüş madalyaya hak kazandı.

Belediyespor Balkan Şampiyonasından Gümüş Madalya İle Döndü



Ünye Belediyespor Wshu, kick Boks ve Muay Thai antrenörü, 22-23 şubat 2014 tarihlerinde yapılan Balkan şampiyonasında ülkemize gümüş madalya, -26 haziran tarihinde Gaziantep’de gerçekleşen K1 branşında bronz madalya ile Ünye’ye dönen Ünye Belediyespor antrenör, hakem ve sporcusu Nesrin Yıldız ile antrenörü Kenan Balcıoğlu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı makamında ziyaret ederken Belediye Başkanı Çamyar genç sporcuya çeyrek altın hediye etti.

 

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; “Ünye Belediyespor Wshu, kick Boks ve Muay Thai antrenörü ve yine bu 3 alanda hakemlik görevini yapan Nesrin Yıldız kızımız 22-23 şubat 2014 tarihlerinde yapılan Balkan şampiyonasında ülkemize gümüş madalya kazandırmak suretiyle Ordu’muza ve Ünye’mize gerçekten hem temsiliyet noktasında mutluluk yaşatmıştır. Yine 18-26 Haziran tarihinde Gaziantep’de gerçekleşen K1 branşında bronz madalya kazanmak suretiyle Ordu’muz ve Ünye’mizi gururla temsil etmiştir. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Belediyemiz spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz”dedi.




Bu haber 6471 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI