Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


BAŞKAN GİBİ MUHTAR…
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Ünye İskelesinde gerçekleştirdiği iftar programları, 2000 ile 3000 kişinin katılımıyla gündeme damgasını vurmuştu.

BAŞKAN GİBİ MUHTAR…



Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Ünye İskelesinde gerçekleştirdiği iftar programları, 2000 ile 3000 kişinin katılımıyla gündeme damgasını vurmuştu. İki büyük iftar programının ardından, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hasan Çalışkan, mahallesinde 1800 kişiye verdiği iftar yemeği ile adından söz ettirdi.

Ünye Belediye bünyesinde hazırlanan iftar programına, cadde üzerine hazırlanan 1800 kişilik masalarla, mahalle adeta festival havasına büründü.

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hasan Çalışkan’ın İftar programı ricasını kırmayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, organizasyonun gerçekleşmesi için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

İftarın ardından konuşma yapan Çamyar, Fevzi Çakmak Mahallesinin kendileri için büyük öneme sahip olduğunu belirterek, Fevzi Çakmak halkının kendilerine seçimlerde büyük destek verdiklerini, dolayısı ile kendilerinin de Fevzi Çakmak Mahallesi için gereken çalışmaları yapacaklarını söyledi.

İftarın ardından Ünye Belediyesi Şehir Tiyatrosu Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri için hazırladıkları gösterileri sergiledi.




Bu haber 2937 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI