Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Ünye Belediyesi Taramadan Geçiyor
Ünye Belediyesi personeli sağlık taramasından geçiyor.

Ünye Belediyesi Taramadan Geçiyor



6331 sayılı yasa gereği Ünye Belediyesi İdari bölüm, Fen İşleri Müdürlüğü ve diğer destek birimleri, restoran bölümü ve zabıta birimleri oluşturan 228 personele sağlık taramasından geçiyor.

Ünye Belediye Kültür Sitesinde gerçekleşen sağlık taramasında Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “Personelimiz sabah evlerinden sağlıklı şekilde çıkıp, belediyeye geldiklerinde ve akşam evlerine sağlıklı bir şekilde dönebilme noktasında onların sağlığından biz sorumluyuz.  Bu şekilde yasal önlemleri almış oluyoruz. İnşallah personellerimizde kayda değer bir rahatsızlığa rastlanmamasını temenni ediyoruz” dedi.

 

6331 sayılı yasa gereği belediye çalışanlarının fiziksel ve psikolojik alt yapılarını oluşturmak, personelin moral ve motivasyonunu üst seviyede tutmak, ayrıca personellerinin sağlıklarını güvencede tutabilmek anlamında amacıyla belediye personeline sağlık taraması yapıldığını belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; toplam 228 personelimizi 4 guruba ayırmak suretiyle ki; bunlarda idari bölümdeki arkadaşlarımıza akciğer grafiği, tam idrar, tam kan tahlilleri gerçekleşiyor. Fen işleri ve diğer destek hizmetleri birimlerimize akciğer grafiği, tam idrar, tam kan, odyo testi, sft, ekg ve sedimantasyon testleri yapılır.

Restoran bölümümüzde çalışan arkadaşlarımızla ilgili akciğer grafiği, tam idrar, tam kan, hepatit, geyta kontrolü ve geyta mikroskobisi şeklinde testler yapılacak. Zabıta birimimizde ise akciğer grafiği, tam idrar, tam kan, egk tetkikleri yapılıyor. Şuana kadar arkadaşımızın örnekleri alınmış oldu. 228 çalışanımızın tamamını sağlık taramasından geçirmiş olacağız şeklinde ifade etti.

 

Çamyar;  Personellerinin hayatlarının her şeyden daha değerli olduğunu belirterek, sağlığın her şeyden önemli olduğunu belirtti. 




Bu haber 1541 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI